Schoenservice

Schoen reparatie


Zijn van uw schoenen de hakken of zolen versleten? Laat het stiksel van uw schoen los? Heeft u een scheur in de schoen? Of zijn er andere problemen met uw schoenen? Dan is het niet direct noodzakelijk om uw schoenen weg te gooien. Bijna alle schoenen zijn te repareren! Elke schoen is uniek. Daarom is het verstandig om met vragen over uw schoenen even langs te komen.
 
Schoen onderhoud

Om de kwaliteit van het materiaal van uw schoenen te behouden, is het nodig om regelmatig onderhoud te plegen aan de schoenen. Dit kan met bijvoorbeeld schoensmeer, maar andere materialen verlangen juist weer andere producten. Deze (schoonmaak) artikelen voor schoenen hebben we in ruime mate aanwezig in onze winkel. Naast de gebruiksartikelen die handig zijn om uw schoenen glimmend te houden, vindt u verschillende borstels om de smeersels in te poetsen of om vuil van de schoenen te verwijderen. 


Schoenveters

Welke lengte heb ik nodig? De beste en de eenvoudigste manier om dat te bepalen is natuurlijk het nameten van de oude veters. Maar als er geen oude meer zijn wordt dat lastig. Het bepalen van de lengte, zonder veters kan lastig zijn. Mede doordat de afstand tussen de gaatjes links en rechts verschillend is. Ook de afstand tussen de gaatjes boven elkaar is ook bepalend. Zelf de manier van strikken heeft invloed. Het aantal gaatjes kan gelijk zijn maar de lengte van de veter niet! Om toch een indicatie te geven over welke lengte u nodig heeft ziet u hieronder een tabel.


 

Aantal gaatjes boven elkaar.

 Benodigde lengte in centimeters

 3

50 cm.

 4

65 cm.

 5

75 cm.

 6

90 cm.

 7

120 cm.

 8

150 cm.

 9

180 cm.

10

200 cm.