Onze winkel

Vrijwel iedere recreatieve en sportieve fietser kan bij Paddepoel Fietsen vinden wat hij of zij zoekt.

Naast de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment fietsen ( Gazelle, Batavus, Sparta, Cortina, BSP, Huyser en natuurlijk Alpina en Loekie kinderfietsen ) word je als klant bijgestaan door vakkundig personeel, zowel in de winkel als in de onderhouds- en reparatieafdeling.

Ons uitgangspunt is een uitstekend product te verkopen en daaraan gekoppeld een uitstekende service in de reparatieafdeling. Dit alles moet resulteren in optimaal fietsplezier.

De onderdelen en accessoires worden aangeboden op een 15 meter lange wand, en voor de banden en kleine onderdelen is nog eens tien meter uitgetrokken. Verder is het mogelijk om buiten op de parkeerplaats een testrit te maken op de fiets van u keuze.

Paddepoel Fietsen is een bedrijf dat constant in beweging is en waarde hecht aan fietsplezier. Daarom proberen wij ook geen fietsen maar fietsplezier te verkopen. Er staan ruim 175 fietsen op hun nieuwe eigenaar te wachten.

Verder hebben we ook een ruime sortering in regenkleding en fietstassen. Kom daarom vrijblijvend eens langs en overtuig u zelf.

voor de kinderen hebben we een speciale kinderhoek met leuke en fleurige kleuren en natuurlijk in allerlei verschillende maten.